Talentenspel

Het Talentenspel is een coach vorm die op een speelse en fantasievolle manier inzicht biedt in wat er speelt in je leven en wat er nodig is om meer flow en balans te ervaren. Hierdoor zet je je talenten optimaler in en kun je gemakkelijker keuzes maken.

Het Talentenspel werkt met Archetypes. Dat zijn universele herkenbare symbolen die bepaalde eigenschappen kenmerken, bijvoorbeeld de Medicijnman of de Nar. Door eerst te bekijken welke archetypische talenten jij bezit, kun je vervolgens aan de slag om te ontdekken of je die optimaal benut.

Het traject is afgerond als je je levensmissie verwoord hebt en een aantal concrete stappen benoemd hebt die je gaat zetten om die tot vervulling te brengen.

Voorbeelden van Levensmissies:

“Mijn levensmissie is mensen mee te nemen in verbinding met elkaar om een gezamenlijk doel te bereiken en iets moois te creëren.”

“Ik ben hier op aarde om anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen; ik doe dat met humor en zelfspot.”

“Waar ik ga ontstaan wonderen.”

Individueel traject

Een op maat gemaakt en volledig op jouw vraag afgestemd traject. Ga aan de slag om helderheid te krijgen over jouw vraag zodat je de koers van je leven zelf kunt bepalen. Meestal kom je om de 2 a 3 weken voor een sessie van 3 uur. Gemiddeld duurt een traject 10 tot 15 uur.

Jong talent

Voor jongeren vanaf ongeveer 10 jaar is er Jong Talent. Dit is het Talentenspel voor jongeren. Met name bij vragen rondom profielkeuze, studiekeuze en het vinden van je plek aan het begin van je loopbaan kan het werk met Jong Talent zeer verhelderend zijn. Het geeft je inzicht in wat je allemaal in huis hebt en waar je voor in de wieg bent gelegd. Het geeft je moed om je droomwens waar te maken. Daardoor kun je veel gemakkelijker keuzes maken en richting bepalen.


In ongeveer 6 tot 8 uur, verdeeld over 2 sessies, doorloop je het hele spel. We beginnen met een sessie met de ouders en eindigen daar ook mee. Daartussen werk ik individueel met de jongere.

Miniworkshop

Wat is het Talentenspel? Wie is Ellen? Is het wel wat voor mij?
Veel mensen zullen deze vragen herkennen als ze overwegen een coachtraject aan te gaan.
In deze miniworkshop maken we kennis met elkaar en met het Talentenspel. We doen een aantal stappen die bij het coachtraject horen zodat je aan den lijve ondervindt hoe ik werk. Je kunt ervaren of het je aanspreekt. Daarna kun je altijd beslissen of je wel of niet door wilt gaan. Volledig vrijblijvend.

Een miniworkshop wordt met 1 of meer mensen gedaan, afhankelijk van de aanmeldingen. Er vindt iedere maand een miniworkshop plaats. Op verzoek kan een datum gepland worden die je beter past.
Een miniworkshop duurt ongeveer twee uur.
Ben je nieuwsgierig, dan is dit een mooie manier om te proeven aan de mogelijkheden van het Talentenspel, mijn begeleiding, en of je er door geraakt wordt.

Kijk in de agenda voor de data waarop dit wordt aangeboden of neem contact op voor een afspraak.

Game of Gifts

The Game of Gifts is the English version of the Talentenspel. This is a coachtool that helps you gain insight, in a playful and imaginative way, in your life and what is neccecary to experience more flow and balance. You will be able to use your talents more effectively and make life choices more easily.

The Game of Gifts works with Archetypes. These are universal symbols that represent certain qualities, for instance the Medicine man or the Jester. By finding out which archetypical talents you possess, you can then discover how to use them more effectively.

The coaching ends once you have put into words what your mission in life is and which steps you want to take to make your dreams come true.

A coaching process is done individually and is tailor-made to your specific question.

Generally speaking you will come to my office every 2 to 3 weeks for a 3-hour session. On average the process takes 10 to 15 hours.