Choose Again

Diederik Wolsak schreef in zijn boek “Choose Again” hoe je met het gedachtegoed uit A Course In Miracles (Een Cursus in Wonderen) belemmerende overtuigingen kunt loslaten.

Hij beschreef hoe je in 6 stappen je emoties en herinneringen kunt onderzoeken en overtuigingen kunt loslaten met een vergevingsritueel.

Wat ik zo krachtig vind aan deze werkwijze is dat je volledig verantwoordelijk bent voor je eigen gevoelens. Bovendien gaat het niet om het hele verhaal er omheen, maar je duikt gelijk je diepste wezen in, om te ontsluieren wat je over jezelf bent gaan geloven dat niet waar is. Iedere overtuiging die je weg houdt bij je diepste liefdevolle kern, daar waar alles Licht, Liefde, Onschuldig, Heel en Goed is, is bij voorbaat al niet waar.

Hoe vaker je met deze methodiek werkt, hoe makkelijker het je zal afgaan. Maar wees alert: “you’ve got to feel it to heal it”. Als je het alleen met je hoofd gaat bedenken, dan werkt het niet. Het is belangrijk om echt te voelen wat er gebeurt. Dat brengt je naar de diepere laag waar je mag herinneren en opruimen. Dat brengt je telkens weer naar wie je in wezen bent, wie we allemaal in wezen zijn: Liefde.

Ik werk al vele jaren met deze methode en ben CCAF: Certified Choose Again Facilitator.

Op de volgende data kun je aan een Choose Again cirkel deelenemen. Hierin gaan we aan het werk met het opruimen van belemmerende overtuigingen volgens de 6-stappen methode van Diederik Wolsak. Kosten: Vrijwillige donatie (richtprijs vanaf € 25,-).

Om de 14 dagen, in de even weken, op dinsdag tussen 10:00 en ongeveer 12:30 kun je je aansluiten bij een cirkel.

Data:

9 en 23 juli

6 en 20 augustus

3 en 17 september

1, 15 en 29 oktober

12 en 26 november

10 en 24 december

Voor een individuele sessie in mijn praktijk of via zoom, zijn de kosten € 90,- per uur (of een deel daar van).

Bel of mail me om je op te geven of voor meer informatie:

info@espcoaching.nl

06 516 48 272

Lees meer over Choose Again op de site van Choose Again Nederland.