HometopmenuTalentenspeltopmenuJong TalenttopmenuGame of GiftstopmenuOver EllentopmenuContact en agenda
Talentenspel Overige werkwijze

Talentenspel voor Zakenpartners of Levenspartners

Het Talentenspel is een uitstekende manier om inzicht te krijgen in wie je zelf bent, wie de ander is en hoe je elkaar aanvult. In ongeveer 4 sessies doorloop je samen het gehele traject. Je ziet van elkaar waar jullie krachten en valkuilen liggen. Je krijgt een beeld bij wat je bindt en wat je gezamenlijke missie is.
In een relatie is dit een mooi moment van stilstaan, verbinding, gemeenschappelijkheid.
Bij zakenpartners is het een effectieve manier om te bevatten hoe en waar de overeenkomsten en verschillen liggen en te ontdekken waar je samen voor staat en gaat.


Teambuilding

Of je nu een nieuw team hebt, of een team dat elkaar al kent, met het Talentenspel ga je op een verfrissende manier naar elkaar kijken. Je doorziet waar de voetangels en klemmen liggen in de samenwerking, en je gaat elkaar's toegevoegde waarde in het team herkennen en waarderen. De kracht van het team en het leiderschap worden helder.
Van tevoren wordt een uitgebreide intake gedaan om een op maat gemaakt traject te kunnen leveren.


Bijzondere dag

Samen met mensen die iets voor je betekenen het Talentenspel spelen in 1 dag kan de onderlinge band versterken. Je leert elkaar nog beter kennen en het effect van de verbinding zal nog lang na blijven werken. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een jubileum of andere speciale gelegenheid.

Homebottom menuTalentenspelbottom menuJong Talentbottom menuGame of Giftsbottom menuOver Ellenbottom menuContact en agenda